in

Mladi kickboxing početnici Planet Sporta odlični na Plitvicama – Osvojili čak 14 medalja

Foto KBK Planet Sport Pula

Na 11. Memorijalnom kickboxing kupu „Josip Jović” održanom na Plitvičkim jezerima u subotu 1. travnja između 224 boraca iz 31 kluba, vrlo uspješni bili su najmlađi članovi KBK Planet Sporta iz Pule, mnogi kao početnici na svom prvom velikom međunarodnom turniru, nastupili su u disciplinama point fight (PF) i light contact (LC) te ostvarili zavidne rezultate.

U skupini dječaci, Radinković Ricardo osvojio je 1.mjesto u PF do 36 kg,  Bilić Felix osvojio je srebro i Bilić Max broncu zajedno u težinskoj PF kategoriji do 33 kg. U mlađim kadetima Dević Niko osvojio je broncu u kategoriji do 42 kg,  Lopac Tia brončana u starijim kadetkinjama do 55 kg, Vuković Nea dvije bronce do 60 i do 65 kg te Divković Ivana osvojena bronca do 65 kg, sve disciplina point fight.  Ostali natjecatelji početnici Oleg Cetina i Vojinović Kristijan, mlađi kadeti do 37 kg, i Suljanović Ateo mlađi kadet do 47 kg,  odradili vrlo dobre borbe i plasirali se peti u svojoj grupi.

Najbolji članovi u skupini kadeti po dvije zlatne medalje osvojili su Niko Stojkovski 1.mjesto PF u kategorijama do 32 i do 37 kg, Petrić Tin prvi u pointu i prvi u light contactu do 42 kg te Vretenar David 1.mjesto u pointu i 1.mjesto u LC stariji kadeti do 47 kg.  Stojkovski izvrstan u svojoj disciplini te osvaja i pehar za najboljeg borca.

Talentirani kickboxing takmičari trenera Edija Viškovića tako su se zadovoljni vratili s 14 odličja, od čega 7 zlata, 1 srebrom i 6 bronci, uzbudljiv i uspješan vikend na Plitvicama
, saznajemo u klubu Planet Sport.

Bujština izlazi 6. travnja 2023.

Nova Bujština u prodaji od 6. travnja – Čitajte o kreativki Giuliani Benjak, što kažu Franjo Pavliček i Zorko Ziraldo…

Foto Grad Poreč

Potpisan ugovor za projektiranje novog vrtića i jaslica u Varvarima