in

NK Funtana uskoro otvara proljetni dio sezone. Novi trener zadovoljan

Foto NK Funtana

Pripremna faza je završena, trener Ivan Škof zadovoljan. Nogometaši Funtane odradili su 40 dana priprema tijekom kojih su odigrali i 7 prijateljskih utakmica: od toga su imali po tri pobjede i tri neriješena ishoda, te jedan poraz.

Foto NK Funtana - Trenr Ivan Škof
Foto NK Funtana – Trenr Ivan Škof

Strijelci u pripremama bili su: Robert Vlizlo 6 golova, Leonardo Žulić 3 gola, Abel Peteh 3 gola, Luka Bogdan 2 gola i Matej Vladišković 2 gola. Za sedam dana, točno u subotu, 02.03.2024., u 15 sati, u Žminju, Funtanjani otvaraju proljetni dio sezone.

Trener Ivan Škof nam je rekao: „Svoj dolazak u Funtanu vidim kao veliki iskorak u trenerskom putu. Već sada mogu ustvrditi da je odluka bila pun pogodak. Odradili smo pripreme 40 dana, radili smo četiri trenažne jedinice tjedno uz utakmicu. Svakako bi pohvalio dolazak igrača, u prosjeku nas je bilo 15. Mlade igrače smo također priključili seniorima i to je veliki plus ovih priprema. Što se tiče rada i korekcija,  jako sam zadovoljan usvajanjem, vjerujem da ćemo nastaviti u istom ritmu. Funtana je klub koji odiše visokom razinom organiziranosti u svim segmentima. Svakako, svaki trener bi uživao u radu uz takvu podršku.“

Foto TZ Buje - Momjan

U Momjanu predavanje prof. Rina Ciguija o pohodu biskupa Valiera

Foo SRK Running Fox

POREČ: Edi Pašić iz SRK Running Fox ukupni pobjednik Istarske zimske lige, Marko Horvat drugi