in

NOVIGRAD: Još dvije nagrade u obitelji Cernogoraz – Giovanniju titula najuspješnijeg istarskog sportaša, Valteru za trenera

Giovanni Cernogoraz - Foto Grad Novigrad

Na svečanoj dodjeli nagrada Dana Istarskog sporta, u Umagu, 26. ožujka, proglašeni su najuspješniji sportaši i sportski djelatnici Istarske županije za 2023. godinu prema odabiru Sportske zajednice Istarske županije.

Za najuspješnijeg trenera proglašen je Valter Cernogoraz, iz Streljačkog društva Gusar Novigrad, a titulu najsportaša godine ponio je Giovanni Cernogoraz, kao pobjednik Europskog i Svjetskog prvenstva u trapu i član nacionalnog tima na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Valter Cernogoraz - Foto Grad Novigrad
Valter Cernogoraz – Foto Grad Novigrad

-Upravo smo na dan dodjele nagrada obitelji Cernogoraz, posjetili Valtera i Giovannija na streljani u Bužiniji i snimili kratki prilog o Streljačkom društvu Gusar i pripremama za Pariz, koji će biti emitiran u idućoj Novigradskoj kronici TV Nove iz Pule u programu 8. travnja. Giovanni se ozbiljno priprema za nadolazeće ljetne Olimpijske igre koje će se održati ovog ljeta u Parizu, a disciplina trap (pojedinačno), u kojoj će sudjelovati Giovanni biti će na rasporedu 29. i 30. srpnja, poručuju iz Grada Novigrada.

igor devalentinis nova vas nagrada zlato maslinovo ulje

POREČ: Prestižno svjetsko zlato iz New Yorka za Devalentinisovo maslinovo ulje

novigrad cittanova

NOVIGRAD: Za blagdane posebna regulacija ulaska vozila u starogradsku jezgru