in

NOVIGRAD: Održan humanitarni memorijalni teniski turnir “Edvard-Roman Glogovšek“

Foto Grad Novigrad

Na terenima Teniskog kluba Novigrad protekle je subote održan 1. Memorijalni teniski turnir parova „Edvard-Roman Glogovšek“. Turnir je organiziran u spomen na Edvarda-Romana Glogovšeka, Novigrađanina koji je bio poznat kao izvrstan tenisač i čovjek, zaljubljenik u ovaj sport.

Nastupilo je 16 parova u kategoriji + 95. Moglo se na terenima u Karpinjanu vidjeti izvrsnog tenisa, poteza i napetosti, ali što je i najvažnije – pravog sportskog druženja. Pobjednici turnira su Gregor Zule i Gerhard Zand, slovensko-austrijski par koji je u finalu svladao novigradsku kombinaciju Zdravko Knežević – Roman Glogovšek mlađi.

Sportsko druženje je imalo i posebnu, humanitarnu notu. Svi sudionici, igrači i publika, donirali su sredstva čime je prikupljen novčani prihod od 8.000 kuna. Prikupljena sredstva predstavnici organizatora turnira predali su predsjednici udruge Zdravi Novigrad dr. Vivijani Fakin, za kupnju WPPSO-testa inteligencije, namijenjenog ranom otkrivanju teškoća u razvoju djece predškolske dobi.

Izvor Grad Novigrad

Novigrad - Foto Tanja Kocijančić gradska uprava gradska palača

Grad Novigrad objavio javni poziv za financiranje iz proračuna

kombi mup policija marica

UMAG: Fizički napali Slovenca i ukrali mu torbicu