in

NOVIGRAD: Raul Dominik Holik na stolnoteniskom kupu u Bjelovaru

Proteklog vikenda održan je 11. Kup grada Bjelovara u stolnom tenisu za mlađe kategorije u organizaciji tamošnjeg stolnoteniskog kluba. Prijavilo se više od 300 natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji koji su u dva dana natjecanja pokazali svoja sportska umijeća u četiri starosne kategorije. 

Za Stolnoteniski klub Novigrad ovog puta nastupio je Raul Dominik Holik i to u vrlo jakoj kadetskoj kategoriji. Nažalost, nije uspio proći u glavni ždrijeb natjecanja, no s jednom pobjedom u skupini osvojio je nove bodove za rang ljestvicu Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

To mu je tek prvi veliki turnir u ovoj sezoni i zasigurno bit će još prilika za dokazivanje. Podsjećamo da je Raul startao na 59. mjestu HSTS-ove rang ljestvice kadeta, a novi bodovi sigurno će poboljšati njegov rang za nekoliko mjesta, prenosi trener Zoran Holik.

Prema novom kalendaru natjecanja za dva tjedna očekuje ih i ekipni turnir županije na kojem će nastupiti kadetska ekipa Novigrada te idućeg mjeseca veliki Međunarodni stolnoteniski turnir u Osijeku Memorijal “Matija Gregić“, gdje su svoj nastup najavili i novigradski stolnotenisači i stolnotenisačice.

-Zahvaljujemo se roditeljima i svima koji su uložili dodatne napore kako bi najmlađi članovi kluba u Novigradu prisustvovali ovakvom veličanstvenom sportskom natjecanju a posebno zahvala onima koji su omogućili da im boravak u Bjelovaru bude što ugodniji. Pozivamo još jednom sve zainteresirane roditelje te njihovu djecu da dođu u novu sportsku dvoranu u Novigradu, utorkom i četvrtkom od 18 sati te petkom od 16 sati, kako bi se pobliže upoznali sa stolnoteniskom igrom ili se eventualno okušali u sportskom nadmetanju sa svojim vršnjacima, istaknuo je trener.


Europski tjedan mobilnosti: Znatno niže cijene ulaznica za PULSKE ATRAKCIJE do 22. rujna

DRŽAVNO PRVENSTVO: Labinske i novigradske boćarice osvojile čak 4 medalje