in

Europski tjedan mobilnosti: Znatno niže cijene ulaznica za PULSKE ATRAKCIJE do 22. rujna

Pod sloganom „Krećite se s nama!“ Pula se po četrnaesti put zaredom pridružuje mnogim europskim gradovima u obilježavanju Europskog tjedna mobilnosti koji će se odvijati od 16. do 22. rujna.

Manifestacija je sastavljena od tri glavne komponente: tjedna aktivnosti, trajnih mjera za uvođenje održive mobilnosti, te “Dana bez automobila” koji se održava 22. rujna, objavio je Grad Pula.

Tijekom ovog tjedna moguće je po promotivnim cijenama posjetiti Aquarium Pula, Adventure adrenalinski park Pula, voziti se turističkim autobusom na kat ili posjetiti Kuću istarskog maslinovog ulja.

Pa će tako cijene za Aquarium biti za odrasle 60 kuna, za studente, umirovljenike i djecu od 7 do 18 godina 45 kuna, za djecu od 3 do 6 godina 35 kuna, a besplatno za one do tri godine.

Ulaznica za Adventure adrenalinski park košta ovaj tjedan 25 kuna. Za 20 kuna može se i na vožnju panoramskim autobusom Pula City Tour, što je za djecu do pet godina u pratnji roditelja besplatno.

Cijeli program dostupan je na linku: https://www.pula.hr/hr/novosti/detail/19663/predstavljen-bogat-program-europskog-tjedna-mobilnosti/

TAR: Uhićeni stariji muškarci koji su krali po Lanterni

NOVIGRAD: Raul Dominik Holik na stolnoteniskom kupu u Bjelovaru