in

NOVIGRAD: Završeno klupsko natjecanje TOP 8 za stolnotenisače

Stolni tenis Novigrad

Završnica klupskog natjecanja TOP 8 svih članova i članica Stolnoteniskog kluba “Novigrad“  uspješno je privedena kraju. Nakon više od stotinu odigranih pojedinačnih  mečeva dobili su u Novigradu konačno najboljih osam igrača odnosno igračica koji su uz ogroman trud i zalaganje proteklih tjedana pokušali izvući svoj maksimum.

Najbolji dojam ostavili su Noel Bernich osvajanjem zlatnog odličja, Katia Atanasić sa srebrnim i Evan Andreašić s brončanim odličjem. Plasiranima od četvrtog do osmog mjesta također su pripala odličja, dok su preostali zasluženo dobili slatkiše.

-Turnir je bio odlična uvertira za klupski stolnoteniski duel između Novigrada  i Tara, koji će se održati u svibnju kada će ponajbolji igrači i igračice iz oba kluba nastupiti po prvi puta na završnici tzv. TTS projekta koji je započeo prošle godine. Ovom prilikom zahvaljujemo svima na sudjelovanju a ovaj put posebna zahvala ide tvrtki Smash-Poreč, koja je donirala odličja za sve mlade stolnotenisače i stolnotenisačice u Novigradu, poručuju iz kluba.

luka satna marina

Istarska županija izdvojila više od milijun eura za lučke uprave. Poreču, Rovinju i Umagu skoro 200.000 eura

muntić konjički natjecanje

KK Muntić prvi put organizirao Istarski endurance cup. Donosimo popis najboljih jahača