in

Tarski i novigradski stolnotenisači bez medalja na turniru u Vrsaru

U nedjelju u Vrsaru održano je Pojedinačno prvenstvo Primorsko-Istarsko-Goranske Regije u stolnom tenisu. Natjecanje je okupilo blizu šezdesetak natjecateljica i natjecatelja u tri starosne kategorije; mlađi kadeti i mlađe kadetkinje, kadeti i kadetkinje te juniori i juniorke.

Uspješan nastup imali su članovi Stolnoteniskog kluba Tar“ no ovoga puta bez osvojenih odličja. Najuspješniji je bio mlađi kadet Danijel Filipović koji je nakon prolaska skupine bio zaustavljen u osmini finala. Svi ostali nažalost nisu uspjeli proći svoje skupine što dovoljno govori o jakosti ovoga turnira. Za mlađe kadete nastupili su još Raul Vojinović i Dominik Maršić s ukupno dvije pobjede, dok su u kategoriji kadeta nastupili Ivan Filipović sa jednom pobjedom te Lucas Miljanović i Teo Maršić bez pobjeda u skupini.

Solidan nastup imali su i članovi Stolnoteniskog kluba Novigrad, no ovoga puta bez osvojenih odličja. Najuspješniji je bio kadet Raul Dominik Holik koji je nakon prolaska skupine bio zaustavljen u 1/4 finalu ušavši među šest najboljih.

Na korak do medalje bila je i Leonora Petek u mlađim kadetkinjama. U kategoriji mlađih kadeta  svoj prvi natjecateljski nastup imali su Erik Ičin i Patrik Šćulac te Liam Labinjan s nešto više natjecateljskog iskustva, no nažalost nisu uspjeli proći svoje skupine, što dovoljno govori o jakosti ovoga turnira.

Nova stolnoteniska uzbuđenja na rasporedu su idućeg vikenda u Umagu, kada je na redu treći otvoreni turnir PIG regije za najmlađe kategorije a boduje se za TOP 8 na kraju sezone.

Bronca za juniorke Finide na Prvenstvu Hrvatske

vrtić tići vrsar foto tanja kocijančić

VRSAR: Osam milijuna kuna vrijedna obnova dječjeg vrtića gotova do Božića