in

Novigradu srebro na županijskom turniru u stolnom tenisu

Foto Stolnoteniski klub Novigrad

Proteklog vikenda Umag je ponovo bio domaćin 2. Otvorenog županijskog turnira za stolnotenisačice i stolnotenisače do kategorije kadetkinja i kadeta. Turnir je okupio više od tridesetak djece iz nekolicine istarskih klubova. Stolnoteniski klub “Novigrad“ nastupio je u najjačoj konkurenciji kadeta sa svoja dva člana koji su opravdali svoj nastup.     

Foto Stolnoteniski klub Novigrad
Foto Stolnoteniski klub Novigrad

U finalu Leon Kajinić ipak je malo posustao no zasluženo je ostvario naslov viceprvaka i ponio doma srebrno odličje. Podsjećamo da je Leon i na prvom otvorenom turniru osvojio odličje brončanog sjaja. Svoje mjesto među najboljim kadetima županije  tražio je i Noel Bernich no nažalost natjecanje je završio na trećem mjestu u grupi.

U kategoriji mlađih kadeta svoj drugi nastup za novigradski klub imao je Evan Andreašić, koji ponovo s jednom pobjedom i tri poraza u skupini. Nažalost, natjecanje završava kao četvrtoplasirani. Od turnira očekuje ih još Božićni klupski turnir za sve članove STK Novigrad, nakon čega slijedi kratka pauza od natjecanja a u novu sportsku sezonu novigradski stolnotenisači trodnevnim stolnoteniskim kampom početkom iduće godine.

Glazbene dive stižu u Novigrad

NOVIGRAD: Koncerti Radojke Šverko i Mije Dimšić, božićni sajam i gastro ponuda

Foto Stolnoteniski klub Vrsar

Odlični rezultati mladih vrsarskih stolnotenisača u Umagu