in

Otvorene prijave za ožujski Plava Laguna Polumaraton

Foto: Plava Laguna

Grad Poreč i Plava Laguna ugostit će 23 i 24. ožujka sve koji se žele okušati na polumaratonskoj utrci, a očekuju vas family i kids run utrke.

Otvorene su prijave za IV. Plava Laguna Polumaraton koji će se 23., odnosno 24. ožujka održati u Poreču u Zelenoj laguni. Za one koji rezerviraju smještaj u jednom od hotela Plave Lagune kotizacija je besplatna, dok su early bird kotizacije do 24. veljače za Polumaraton i 10K Run 20 eura, a za Family Run 10 eura.

Kotizacije za dječji Kids Run u potpunosti su besplatne.

„Ove godine očekujemo 1.500 trkača, a novost je da će trasa za polumaraton biti jedan krug od 21 kilometar, umjesto do sadašnjih dva, odnosno nova trasa polumaratona prolazit će kroz središte grada pa sve do Saladinke na sjeveru Poreča, što će svakako pridonijeti atraktivnosti same utrke”, poručuju iz Plave Lagune.

Na polumaraton (21 kilometar) mogu se prijaviti svi stariji od 18 godina, dok se za 10K mogu prijaviti svi stariji od 16 godina. Family Run održat će se dan ranije – u subotu 23. ožujka, a trkače očekuje zabava za cijelu obitelj. Radi se o utrci za velike i male prekrasnom dionicom kroz kampove Zelena Laguna i Bijela Uvala.

Djeca mlađa od 8 godina moraju trčati s roditeljima, a staza je duga 3,5 kilometara.


Za one najmlađe – tu je Kids Run, prilagođen uzrastima djece. Na raspolaganju su 4 utrke raznih dužina na jednoj od najljepših lokacija zapadne obale Istre – poluotoku Hotela Parentium.

 Više informacija o događaju, prijavama, kotizacijama i programu možete pronaći na stranicama Plave Lagune, piše u priopćenju pristiglom iz te hotelijerske kompanije.

“Vau park” na porečkoj Finidi pun pogodak

Istarska web tržnica 24. siječnja organizira skupštinu i radionicu o oporezivanju