in

Poreč: Aktivno proljeće u NK Jadran – Za vikend međunarodni turnir na novom kampusu

Foto NK Jadran

Pozivamo sve zaljubljenike u sport i nogomet da posjete kamp NK Jadran Poreč u subotu 23.04 od 10:00 sati. 

Bez obzira što trenutno odmaraju od školskih obaveza i uživaju u zasluženim proljetnim praznicima, mladi nogometaši NK Jadran Poreč intenzivno odrađuju sve klupske obaveze u jeku svojih prvenstvenih natjecanja. 
Sve natjecateljske momčadi, njih 13, započelo je svoja prvenstvena natjecanja početkom ožujka, te su od tada odradili gotovo 300 treninga i odigrali nešto manje od 70 utakmica. Uz to, kategorije U9A, U11A, U12 i U13 godina sudjelovale na velikom međunarodnom turniru u Umagu gdje su se natjecali protiv akademija velikih klubova iz različitih dijelova Europe. 

Nakon kratke pauze za Uskrs, narednog vikenda mladi Porečani nastavljaju s prvenstvima, dok će momčadi do 11 godina nastupati na “Jadran Spring Cupu 2022.”, međunarodnom turniru u organizaciji kluba i Grada Poreča, koji će se održati na novom kampu NK Jadran Poreč.

Na prvom od mnogo turnira koji će se održati na porečkom Kampu, u cjelodnevnom druženju i sportu, sudjelovati će i San Luigi (Italija), NK Jadran Dekani (Slovenija), NK Pazinka Pazin, NK Istra Tar i NK Buzet. 

Pozivamo sve zaljubljenike u sport i nogomet da posjete kamp NK Jadran Poreč u subotu 23.04 od 10:00 sati. 

Primjer bespravne gradnje na poljoprivrednom zemljišta na području Općine Marčana

Daus: IDS pozdravlja zabranu parcelacije poljoprivrednog zemljišta na male čestice

Foto Tanja Kocijančić - Mala škola kuhanja u DeguStazioenu

TAR: DeguStazione kao škola kuhanja za blogere i novinare – Pripremali su ciple, raviole s kobasicama i cukerančiće