in

POREČKI KICKBOXERI BRILJIRALI U KOSTRENI – Medalje za Amela Dizdarevića, Uroša Pajića, Evu Leonu Komšić i Patrika Butkovića

Jučer u Kostreni održao se drugi dio Hrvatskog kickboxing prvenstva. Iz porečkog Kickboxing kluba King u juniorskoj konkurenciji low kick nastupili su Uroš Pajić do 63,5 kg te Patrik Butković do 75 kg, Amel Dizdarević u kick lightu seniora do 69 kg te Eva Leona Komšić u point fightingu starijih kadetkinja do 42 kg, objavio je KK King na svojim stranicama.

Amel Dizdarević ponovno je briljirao i pokazao koliku je imao želju za zlatom i u ovoj disciplini, naime on je svega par dana prije turnira povrijedio stopalo na sparingu i bilo je upitno hoće li uoće moći nastupiti. Na kraju Amel je teškom mukom odradio tri borbe u kojoj je čudesno uspio pobijediti borce iz Rijeke, Splita i Kutine i obraniti još jednu titulu prvaka hrvatske.

Uroš Pajić s dvije fantastične pobjede plasirao se u finale u kojem je zaista ostavio srce u ringu te na kraju izgubio sudačkom odlukom za jedan jedini bod i osvojio srebro zlatnog sjaja.

Patriku Butkoviću ovo je bilo prvo natjecanje na kojem je uspio pobijediti u prvom kolu svog protivnika, da bi u sljedećoj borbi za medalju izgubio od borca iz Splita.

Eva-Leona Komšić osvojila je broncu u najbrojnijoj kategoriji. Nakon sjajne pobjede u prvom kolu zaustavljena je u neizvjesnom polufinalu od protivnice koja je nakraju osvojila zlato.

POREČ: Diego Žužić i Albert Kiš na XCM maratonu u Premanturi

pixabay solarni paneli sunčane elektrane

HEP preuzeo Sunčanu elektranu KAŠTELIR i najavio izgradnju još tri – UKUPNO ĆE ULOŽITI 750 MILIJUNA KUNA