in

Poreč: Nataša Ravnić seniorska prvakinja Hrvatske

Nataša Ravnić

Igračica Ženskog kuglačkog kluba Istra Poreč, Nataša Ravnić, osvojila je jučer u Otočcu titulu pojedinačne seniorske prvakinje Republike Hrvatske gdje je odigrano Pojedinačno prvenstvo RH za sezonu 2021./2022. za žene i muškarce.

-Odigrala sam možda i svoj najbolji natjecateljski vikend u mojoj sportskoj karijeri, kroz 4 nastupa u svega 30tak sati, izredala 4 odlična rezultata, odličan prosjek. I umalo zaboravih, srušila sam svoj dosadašnji rekord na kuglani u Otočcu sa 657 oborenih čunjeva (prije 641). Nakon puno treninga, suza, boli, znoja, promjene hica prije samo mjesec dana, uspjela sam, objavila je Ravnić, dodavši da su je do ostvarenja svog sna dovele upornost, volja i želja.

-Hvala svima koji su mi u tome bili podrška – mužu Nikoli, roditeljima koji su u meni još od rođenja usadili ljubav prema kulganju, mojoj dječici, klubu ŽKK Istra Poreč, Tonči Mikac, te svim mojim suparnicama ovog vikenda na nadasve fer i sportskoj borbi, hvala što ste bile tako korektno sportski borbene – Željka Orehovec, Milana Pavlic, Venesa Bogdanović I Valentina Gal. Respekt svima. Čestitam svima koji su ovog vikenda osvojili medalju, a naročito Hrvoje Marinović na osvojenoj tituli pojedinačnog prvaka Hrvatske, objavila je Ravnić.

Izvor ŽKK Istra Poreč

Pobjednici 1. trail utrke MARunČANA 10K

Prvo izdanje utrke MARunČANA – Zakasnio na start i pobijedio. Najbrža Vedrana Kliman

Samanta Stell - Foto Umjetnička škola Poreč

U utorak koncert u Umjetničkoj školi Poreč u čast 12. Dana flaute