in

POREČ: Nika Čakarun i Karlo Ćibarić izvrsni na Otvorenom prvenstvu za mlade tenisače

Nika i Karlo

Na netom završenom teniskom Otvorenom prvenstvu Pule za dječake i djevojčice do 12 godina porečki tenisači, članovi Teniskog kluba PRO 2000, ostvarili su zapažene rezultate. Na turniru iz kalendara HTS – a nastupilo je ukupno 58 djevojčica i dječaka iz cijele Hrvatske. Porečka tenisačica Nika Čakarun osvojila je 1. mjesto pojedinačno i u parovima, ne propustivši protivnicama niti jedan set.

U konkurenciji dječaka Karlo Ćibarić osvojio je 2. mjesto pojedinačno, te 1. mjesto u parovima. S ovim rezultatima mladi tenisači znatno će popraviti svoj rang na službenoj listi HTS-a.

Kako nadalje doznajemo, Nika je pobijedila u sedam singlova i četiri parova, dok je Karlo ostvario tri pobjede i parovima, pet u singlu, te dva poraza u singlu.

Natjecalo se 29 dječaka na turniru za dječake, te 31 djevojčica na turniru za djevojčice. Turnir je održan na Bunarini, pored hotela Histria.

https://hts.tournamentsoftware.com/sport/draws.aspx?id=fb576771-87a5-49ee-af5f-f8ea46bb447c

UAB reagirao na nacističke grafite u Višnjanu: “Sram vas more biti u ime 17 miljari Istrijani koji su dali živote za slobodu!”

FUNTANA: Potpisan ugovor za gradnju novog dječjeg parka u Lahima