in

POREČ: NK Jadran izjednačio s Crikvenicom

Kada se s gostovanja kod najbolje momčadi lige vraćaš pomalo razočaran remijem, onda znaš da si napravio dobar posao. Momčad Dalibora Šurana u subotu je u Crikvenici pokazala da nimalo ne zaostaje u igri za liderom lige, piše portal Istra sport.eu.

Štoviše, nakon sjajnog domaćeg otvaranja i dva promašena “zicera” Kiraca, točnije obrana raspoloženog Pavlića, Porečani su zakomandirali terenom, a imali su i izražene prigode, od kojih je najboljih ona Dujanića kada njegov otvoren udarac s 11 metara odlazi pored gola. Mladi Herak je uzdrmao i gredu, a onda Igor Lepinjica ostaje sam u jednoj situaciji i pogađa za vodstvo Porečana.

Crikvenica je u nastavku poravnala, a treba reći i da su Porečani jednom izbijali loptu s crte. Međutim, još je jednom igrač utakmice bio fantastični Igor Baričević koji je skupio pet ozbiljnih obrana u današnjih 90 minuta. Uz raspoložene Jadranaše, pohvaliti treba i Šajete koje su u velikom broju pohodile Crikvenice i bodrile svoju momčad, objavio je Istrasport.eu.

CRIKVENICA – Gradski stadion – III HNL ZAPAD – 13. KOLO
SUDAC: Marin Vidulin (Kanfanar) POMOĆNI SUCI: Robi Kezele i Dominik Salaj (oba Rijeka)  ČETVRTI SUDAC: Luka Milković (Viškovo) DELEGAT: Lara Bulić (Sveta Katarina)

CRIKVENICA – JADRAN 1:1 (0:1)

Strijelci: 0:1 Lepinjica 27´, 1:1 Šarković 72´

Žuti karton: Bogdanić, Mazzarolli (Crikvenica); Dujanić, Mofardin, Sumić, Užila (Jadran)

Crveni karton: Tomić 72′ (Jadran, dva žuta kartona)

CRIKVENICA: Baričević, Prpić, Bogdanić, Mazzarolli, Alilović, Šarković, Buršić, Imeraj (od 81. Smojver), Lukarić (od 46. Fumić), Matešković (od 62. Buljat), Vidović.

Trener: Nehajev Svast

JADRAN: Pavlić, Mofardin, Užila, Lepinjica, Sumić, Herak (od 75. Leko), Tikas, Dujanić (od 67. Tomić), Valenta, Radman, Bernobić.

Trener: Dalibor Šuran

POREČ: Stolnoteniski klub Jadran nastavlja s pobjedama

ŽMINJ: Obavijest roditeljima za paketiće Djeda Mraza