in

POREČ: Stolnoteniski klub Jadran nastavlja s pobjedama

Ove subote STK Jadran je odigrao ligaške susrete u domaćoj dvorani Žatika u ženskoj i muškoj konkurenciji. Djevojke su ugostile STK Urania iz Baške Vode. Za STK Jadran su nastupile: Gabi Alviž, Željka Sloković i Mateja Arlović.

Upisale su novu pobjedu rezultatom 4:2. Djevojke su na četvrtom mjestu na ljestvici no dvije ekipe su već odigrale i posljednja dva meča i završile ovu polusezonu. Realna situacija je da će djevojke 5. prosinca, kada im u goste dolazi STK Sveta Nedjelja iz Novaki i STK Stanfar iz Velike Gorice, voditi tvrdu borbu za pozicije od prvoga do trećega mjesta između STK Jadrana, STK Jaske i STK Zagreba u 1. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – zapad.

Dečki su ugostili STK Pazin te rezultatom 4:0 odnijeli petu pobjedu u nizu. Svi ostali mečevi su bili otkazani te se je STK Jadran radi utakmice viška probio na prvo mjesto na ljestvici 2. Hrvatske stolnoteniske lige PiG regije.

Dečki 5. prosinca u goste dočekuju STK Matulji. Trenutnom situacijom na tabeli možemo reći da će se u zadnjemu kolu između STK Jadrana i STK Matulji odlučivati o viceprvaku polusezone. Pretpostavka je da će STK Maestral biti prvi u polusezoni jer su još uvijek bez poraza. No, svašta se još može desiti jer moraju odigrati još tri meča da završe polusezonu te STK Jadran ima i šanse zadržati prvo mjesto na ljestvici.

Iz kluba se svi nadaju da će nakon ove „čudnovate sezone” obje ekipe završiti barem na drugome mjestu u polusezoni, što bi bio najbolji rezultat od osnutka kluba.

POREČ: Četvrta pobjeda boćara Istre za vrh ljestvice

POREČ: NK Jadran izjednačio s Crikvenicom