in

Poreč: Prime Bikini Fitness Team vratio se s natjecanja u Tarantu s čak pet pehara

Čak pet pehara donijele su kući natjecateljice iz porečkog Prime Bikini Fitness Teama, koje su prošlog tjedna otputovale u talijanski grad Taranto pod vodstvom Elene i Draga Zdjelara na međunarodno IBFF fitness natjecanje Miss Universe. Konkurencija je bila velika, ali djevojke su se izdvojile i postigle opet vrhunski rezultat.
Gordana Senčar Momić osvojila je prvo mjesto u bikini fitness kategoriji iznad 35 godina i drugo mjesto u bikini fitness kategoriji niska (ispod 168 centimetara)

Matea Marić je napravila ogroman napredak s prošlog natjecanja, na kojem je bila osma prije tri mjeseca, te je sada bila drugoplasirana u istoj kategoriji bikini fitness visoka (iznad 168 centimetara).
Spomenki Ritoša koja ima 43 godine ovo je bilo prvo natjecanje. Osvojila je 5. mjesto u bikini fitness kategoriji niska (ispod 168 centimetara) i drugo mjesto u kategoriji iznad 35 godina.
-Vrlo smo ponosni na naše cure i sretni zbog osvojenih nagrada. Za iduću natjecateljsku sezonu imamo velike planove, najavili su iz Prime Fitness Teama.

FOTO: Mjerenjem tlaka građanima na porečkoj tržnici završila akcija „Solidarnost na djelu“

Persuric i Kordic

Dva milijuna kuna za stipendije, prijevoz učenika i dopunsko zdravstveno osiguranje umirovljenika