in

POREČ: Pulski Taekwon-Do reprezentativci na Europskom prvenstvu sjajni s 3 bronce

Foto TITKD ISTRA Pula

U sastavu Hrvatske reprezentacije uspješan je bio nastup članova pulskog kluba TITKD Istre s osvojene tri velike bronce na Europskom prvenstvu u Tradicionalnom ITF Taekwon-Do održanog od 25. ožujka do 4.travnja u sportskoj dvorani Žatika u Poreču.

Marko Džin - Foto TITKD ISTRA Pula
Marko Džin – Foto TITKD ISTRA PulaSenior Marko Džin (18-39 god) -85 kg, juniorka Martina Grabar (16-17 god) -64 kg i mlađi junior Ivano Čelić (14-15 god) +70 kg, osvajači su medalja u disciplini borbe.
Iz taekwon-do kluba Istra nastupili su i Michael Stenta te Matan Katalinić, ovog puta bez postolja, vrijedno iskustvo s dobro odrađenim borbama.

Hrvatske boje branilo je 21 natjecatelj pod vodstvom izbornika Branka Fibingera i Edija Viškovića, a hrvatski borci osvojili su ukupno 11 medalja.

Na prvenstvu je nastupilo 498 natjecatelja iz 27 država koji su se takmičili u disciplina: borbe, obavezni sastavi – forme,  samoobrana, test snage i specijalne tehnike. Domaćin i organizator bio je Hrvatski Tradicionalni ITF Taekwon-Do savez (HTITS), javljaju iz pulskog kluba.

Ivano Čelić - Foto TITKD ISTRA Pula
Ivano Čelić – Foto TITKD ISTRA Pula

policija mup

Danas, 5. travnja, policija kontrolira uporabu pojasa i mobitela u vožnji

maske mskice zaštitne korona covid kovid

U utorak mali broj novozaraženih