in

Poreč: Rukometaši osvojili srebro zlatnog sjaja na prvom natjecanju u životu

Rukometni klub Škola rukometa Karlovac organizirao je 20. Međunarodno otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene od 2011. do 2014. godišta 12. i 19. lipnja 2022. godine. Za sudjelovanje na prvenstvu u oba dana prijavilo se 200 ekipa, pa je tako prvih stotinu igralo 12. lipnja, a ostali jučer, među kojima su bili i mali igrači Rukometnog kluba Poreč koji su se natjecali prvi put na takvom natjecanju.

Pa je tako od 12 ekipa mini rukometa u Karlovcu, uzrasta 2014. godište, RK Poreč osvojio 2. mjesto – iza domaćina RK Karlovac, te ekipa RK Čavle koja je osvojila 3. mjesto. Bila je to borba do zadnje sekunde u kojoj se Porečani nisu dali, ali ipak je utakmica završila rezultatom 4-3 za domaćina.

Porečki trener Tilen Tomšić sa svojom mladom ekipom ostvario je sjajan uspjeh. To je ujedno bilo i njihovo prvo natjecanje u životu. Ekstra nagrade dobila su dvojica malih rukometaša – za najboljeg igrača turnira proglašen je Rok Gudić, dok je Evan Salamun izabran u sastav zlatne petorke prvenstva!

Čestitamo malim Porečanima!

haker Foto vicky gharat za Pixabay - Ilustracija cyber kriminal internet prevara

Tražio kredit preko društvene mreže pa ostao bez novaca

Foto Grad Poreč - Boćarski turnir u Červaru

U Červaru održan 7. memorijalni boćarski turnir „Lucio Pulin“