in

POREČ/TAR: Eva Jurković državna prvakinja, Iris Baljak viceprvakinja

Foto Konjički klub Vinia

Eva Jurković & Salina državne prvakinje, Iris Baljak & Zulema i Tia Mandarić & Hiron viceprvakinje Hrvatske u kategorijama juniora i kadeta

Foto Konjički klub Vinia
Foto Konjički klub Vinia

Jučer, 24. lipnja, u Čazmi je održano Prvenstvo Hrvatske, a ujedno i 5. kolo Croatia kupa u daljinskom jahanju na kojem je sudjelovalo više od 30 jahaćih parova. Jahačice KK Vinia briljirale su u svakoj kategoriji. Donosimo rezultate.

Na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji juniora na utakmici CEN1* 84 km pobijedile su Eva Jurković i Salina iz Poreča te se okitile titulom državnih prvakinja. Viceprvakinja Hrvatske je Iris Baljak iz Tara na grlu Zulema di Gallura.

Foto Konjički klub Vinia
Foto Konjički klub Vinia

Na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji kadeta na stazi B 64 km, viceprvakinja je Tia Mandarić na grlu Hiron.

Rezultati 5. kola Croatia kupa:

U kategoriji juniora na utakmici duljine CEN1* 84 km zlato je osvojila Eva Jurković na grlu Salina drugo mjesto pripalo je Iris Baljak na grlu Zulema di Gallura. Na utakmici B 64 km zlatna je bila Paula Janda na grlu Melek Merima dok je srebrna bila Ivana Perak na grlu Djogan. Tia Mandarić na grlu Hiron plasirala se na 5. mjesto.

Na utakmici A duljine 42 km sudjelovala je Ana Pažur na grlu Al Hadye te se plasirala na 4. mjesto.

Ujedno, KK Vinia ekipni je pobjednik i 5. kola Croatia kupa.

-Zahvaljujemo se Dorijanu Miheliću iz KK Spirit na mentorstvu Tije Mandarić . Ovako sjajni rezultati nemogući su bez najbolje logistike i zato veliko hvala svima a posebno našem Ivanu Vodogažecu koji je i ovaj put “poderao” tenisice na vet checku. Veliko hvala našim sponzorima koji nam pružaju financijsku podršku a oni su Sportska Zajednica grada Bjelovara, Općina Tar-Vabriga, Primorsko-goranska Županija, Hrvatske šume, poručili su iz konjičkog kluba Vinia.

Foto Grad Novigrad

NOVIGRAD: Mladim obiteljima predani gradski stanovi

Ilustracija - Foto Policijka uprava istarska

Istarska policija vozača smjestila u bolnicu: Drsko vrijeđao, odbio alkotest, nije htio dati osobnu…