in

POREČ Tia Mofardin i KK Spirit „zlatni“ na Istra kupu u daljinskom jahanju

Foto KK Spirit Poreč

Proteklog vikenda održano je 4. kolo Istra kupa u daljinskom jahanju u organizaciji KK Istra i Konjičkog saveza Istarske županije. Iako je to bio najtopliji dan ove godine utrka je prošla bez ikakvih problema. Na utakmici je bio prijavljen rekordan broj natjecatelja, njih čak 34. Natjecali su se u tri kategorije kadeti, njih 14, 6 juniora i 14 seniora.

KK Spirit iz Poreča sudjelovao je s pet jahaćih parova, četiri kadeta, Tia Mofardin na grlu Calipso, Enya Berljavac na grlu Srna, Linda Jakus na grlu Indigo i Natali Lubiana na grlu Malak od Dulna i jednim seniorom, Dorijan Mihelić na grlu Polet koji je u ovoj utrci bio u ulozi mentora mladim jahačicama.

Svi su uspješno završili utrku i to sa sljedećim rezultatima: Tia Mofardin je osvojila 1. mjesto, Enya Berljavac je bila 6., Linda Jakus 7. dok je Natali Lubiana osvojila 8.mjesto.

-Veliko hvala organizatoru i veseli nas što daljinsko jahanje živi u Istri. Sljedeće kolo Istra kupa bit će u organizaciji KK Soka iz Pazina, javljaju iz Spirita.

Foto POU Buje

POSEBAN KONCERT U ISTRI: U Momjanu nastupa jazz pijanist Zvjezdan Ružić koji je na svjetskoj turneji svirao s 2Cellos

Foto Konjički klub Vinia

TAR/POREČ: Medalje za Stelu Baljak i Evu Jurković na zahtjevnom 5. kolu Croatia cupa