in

POREČ: Tia Mofardin prvakinja Hrvatske u daljnskom jahanju

Foto KK Spirit

Proteklog vikenda u Čazmi je održano Prvenstvo Hrvatske te ujedno i V. kolo Croatia kupa u daljinskom jahanju. Domaćini su bili KK Husar i KK Čazma. Na natjecanju je sudjelovalo 35 jahaćih parova iz Hrvatske ali i susjedne nam Slovenije. Prvenstvo Hrvatske (PH) održano je na duljinama staza CEN1* 106 km za seniore, CEN1* 85 km za juniore te B 64 km za kadete.

Foto KK Spirit
Foto KK Spirit

Na PH u kategoriji kadeta najbolja je bila predstavnica porečkog Konjičkog kluba Spirit Tia Mofardin koja je time postala državna prvakinja.
Anna Poropat je na Croatia kupu u kategoriji juniora na 64km osvojila 4. mjesto. Dorijan Mihelić zbog tehničkih problema nije uspio završiti utrku ali je zato donio radost mlađim natjecateljicama čiji je bio mentor.

Foto KK Spirit
Foto KK Spirit

-Izuzetno smo ponosni da nakon samo 8 mjeseci postojanja kluba imamo državnu prvakinju u daljinskom jahanju. Slijede nam pripreme za II. kolo Istarskog kupa u Manjadvorci u organizaciji KK Istra te za VI. kolo Croatia kupa u Kukavici u organizaciji KU Konji Gizdavi, poručuju iz Spirita.

Porečki električni bus

POREČ u europskoj mreži CIVINET za zajedničke projekte održivog prometa i mobilnosti

Nova - stara škola nakon obnove - Foto Općina Funtana

FUNTANA: Nova povjerenstva za poljoprivredno zemljište i kredit za dovršetak obnove „stare škole“