in

POREČ: Završnica kupa Hrvatske okupila stotinu ritmičkih gimnastičarki

Porečke gimnastičarke

U subotu je u Poreču održana Završnica kupa Hrvatske u ritmičkoj gimnastici na kojoj je sudjelovalo 100 gimnastičarki iz 11 hrvatskih klubova -GK Aura, KRG Leda, GK Maksimir i KRG Zagreb iz Zagreba, GK Vindija iz Varaždina, KRG Sirena iz Zadra, GK Šibenik-Dalmacija  te KRG Nebo iz Šibenika, KREG Galatea iz Funtane, KSRG Gazela iz Pule, te KRSG Poreč kao domaćin prvenstva.

Pod vodstvom trenica Natalije Tvrković i Jane Oplanić (ujedno i sutkinje), te Carle R. Jugovac-Podvezanec (sutkinje)  u  kategoriji mini natjecala se Umma Ramadani te osvojila 15. mjesto. U kategoriji mlađih kadetkinja Mia Tubaković je osvojila 8. mjesto, Marie Lou Čugalj 11. mjesto te Lea Jugovac 21. mjesto.

U kategoriji juniorki Ana Cvitković je osvojila 5. mjesto.

U pauzi prije otvaranja prvenstva nastupile su se i najmlađe članice kluba – škole ritmike koje su zajednosa trenericom Giulijom Moreale predstavile roditeljima svoj rad, a na kraju natjecanja, prije proglašenja rezultata, nastupile su sve članice natjecateljskog tima kluba u koreografijama trenerice Natalije Tvrtković.

Klub ovom prilikom zahvaljuje Sportskoj zajednici, Gradu Poreču, te svim roditeljima koji su pomogli u realizaciji ovog prvenstva, te pozdravlja sve do početka ljetnog kampa 10. srpnja.

U tijeku sezona krađe bicikala – pripremite se i pazite

Nagrada za poduzetnika godine u Monte Carlu: Vodnjanski Infobip u svjetskom vrhu, pobjedu odnio Brad Keywell iz SAD-a