in

Porečan Amel Dizdarević kreće u lov na petu profesionalnu pobjedu

Plakat za borbu u Areni

Porečan Amel Dizdarević juri po svoju petu profesionalnu pobjedu u K1!

Nakon godine dana pauze ponovno se vraća u ring i juri po svoju petu uzastopnu pobjedu u K1 disciplini. Dogovoren je profesionalni meč po k1 pravilima do 73kg protiv bosansko-hercegovačkog borca Almira Mujagića koji se može pohvaliti titulom prvaka BiH.
Kako i Amel nosi titulu prvaka Hrvatske bit će to jedan pravi regionalni okršaj “prvak protiv prvaka”.

U pulskoj Areni 11. lipnja održat će se tijekom dana eliminacijske borbe u amaterskom međunarodnom turniru u tajlandskom boksu, koje će potrajati sve dok se ne dogura do finala. Četiri finalne borbe bit će održane u večernjem programu, na eventu koji će se zvati “King of Arena” i krenut će kad padne mrak oko 20,30 sati. 
One će biti uvod u osam profesionalnih borbi. U već spomenutoj borbi Porečana Amela Dizdarevića u Areni gledatelji će vidjeti i još istarskih boraca koji ce tražiti svoje pobjede protiv regionalnih boraca.
Bit će tu Marko Dorić iz Rudan Team Fightinga koji je lani nastupio na Svjetskom prvenstvu u Tajlandu, Teo Mikelić koji trenutno trenira u Amsterdamu u jednoj od najjačih svjetskih kickboxing dvorana čuveni Mike’s gym i Salahudin Šuke iz Punch-It Pule.

Putujuća smotra Talijanske drame u Motovunu, Novoj Vasi i Oprtlju

Foto Turistička zajednica Vižinada photo point fotka parenzana

VIŽINADA: Fotkajte se s Parenzanom za uspomenu