in

POREČANKE OSVOJILE EUROPSKI KUP!

Ženski kuglački klub Istra u Kranju nakon osvojenog Europskog kupa - 09.10.2021.

Trofejni Ženski kuglački klub Istra, koji je nedavno ponovno osvojio titulu najbolje ekipe Grada Poreča za 2020. a Marijana Liović proglašena sportašicom desetljeća, ponovno je na tronu. Danas su kuglačice u Kranju u finalu svladale Njemice iz bavarskog grada Poinga visokim rezultatom 6:2 i osvojile Europski kup.

kuglačice istra poreč osvojile europski kup
Ženski kuglački klub Istra u Kranju nakon osvojenog Europskog kupa – 09.10.2021.

Finale se igralo u 13.30 sati, a danas prijepodne kada smo najavili utakmicu trenerica Ružica Močibob priželjkivala je baš takav ishod.

-U srijedu i četvrtak igrale smo kvalifikacije i plasirale se u polufinale. U polufinalu pobijedile smo slovenski klub Kamnik i danas smo u finalu osvojile titulu europskih prvakinja, izjavila je zadovoljna trenerica Ružica Močibob.

Čestitamo na osvojenom naslovu!

Ekipu Istre čine kapetanica Marijana Liović, Nataša Ravnić, Katja Oplanić, Nikolina Pavlaković, Maja Nanić, Valentina Pavlaković, Martina Legović Matošević, Barbara Buretić, Sindy Jelenić te trenerica Ružica Močibob.

biciklizam plava laguna triatlon

U nedjelju više sati za promet zatvorene ceste u Poreču, Funtani, Dračevcu i Zelenoj laguni zbog manifestacije Thriatlon 5051

run fest sport fest poreč

Sport Fest u Poreč dovodi olimpijce i legende kao što su Ante Kostelić, Ana Jelušić, Dubravko Šimenc…