in

Sport Fest u Poreč dovodi olimpijce i legende kao što su Ante Kostelić, Ana Jelušić, Dubravko Šimenc…

Već peto izdanje jednog od najvažnijih regionalnih sportskih događaja – Sport Fest – vraća se u porečku Žatiku od 15. do 17. listopada s cijelim nizom atraktivnih predavača i izlagača uz veliki broj sportskih natjecanja i događanja. Kako je ovo bila olimpijska godina, tako će i velik naglasak konferencije biti na događanjima iz Tokija, a o njima će svoje dojmove podijeliti Zlatko Mateša te olimpijci Damir Martin, Matea Jelić, Toni Kanaet, Tin Srbić i Tonči Stipanović.

dinking devils dolaze na sport fest 2021
Dunking devils dolaze na Sport Fest 2021.

Uz njih, nastupit će će još niz odličnih predavača među kojima se ističu Ante Kostelić, Nikola Pilić, Dubravko Šimenc, Igor Boraska, Ana Jelušić, Zoran Primorac, Hrvoje Horvat te Marijan Kustić.

Uz konferenciju, sajamski dio koji je otvoren za sve posjetitelje bit će kao i uvijek interaktivan uz mnogo prilika za isprobavanje najmodernije sportske opreme i sudjelovanje u raznim sportskim vježbama i natjecanjima. Neka od njih uključuju Run Fest utrku, crossfit i body building natjecanja, dodgeball utakmice, hrvatski lacrosse kup, flying disc, obaranje ruku, plesno natjecanje i još mnogo toga!

U sklopu Sport Festa,16.10.2021. se održava već tradicionalna utrka na 5 i 10 km RUN FEST POREČ 2021. u organizaciji Run Croatia

Na utrku se možeš prijaviti putem linka:
https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1492

Ženski kuglački klub Istra u Kranju nakon osvojenog Europskog kupa - 09.10.2021.

POREČANKE OSVOJILE EUROPSKI KUP!

štakori

Deratizacija u Funtani počinje u ponedjeljak