in

Porečka Istra rutinski svladala Sisciju

Ženski kuglački klub Istra Poreč (ŽKK Istra)

Danas su igračic Ženskog kuglačkog kluba Istra Poreč ugostile suparnice iz Siska i pobijedile rezultatom 7:1.
-Danas smo rutinskom igrom pobijedile pomlađenu ekipu Siscia visokim rezultatom. Istra je oborila 3.387 čunja, dok su ih gošće oborile 3.075.
Naša najuspješnija igračica bila je Nataša Ravnić sa 612 oborenih čunjeva, dok je to kod Siscije bila Valentina Smud s 570 srušenih čunja i jedina koja je osvojila poen za gošće, saznajemo od trenerice Istre Ružice Močibob.

U prvom paru za Istru igrale su Maja Nanić (557) i Valentina Pavlaković (584) i odmah povele s 2:0 u poenima i sa 102 čunja u plusu. Onda ulaze u igru Nataša Ravnić (612) i Katja Oplanić (560) gdje Nataša pobjeđuje, a Katja gubi i rezultat je tako doveden na 3:1, ali sada sa 216 čunjeva prednosti. Treći par činile su Marijana Liović i Nikolina Pavlaković koje su nakon 60 odigranih čunjeva zamijenjene i data je prilika da i mlađe juniorke zaigraju. Marijanu (300) je zamijenila Sindy Jelenić (242), a Nikolinu (263) Barbara Buretić(269).

Ovom pobjedom ekipa Istre približila se drugoplasiranoj ekipi Admirala na svega jedan bod i pobjegla ekipi Zagreba na tri boda zahvaljujući ekipi Đakova koja je pobijedila Admiral, odnosno ekipi Rijeke koja je pobijedila Zagreb.
Idući vikend igra se predzadnje kolo kada Istranke odlaze u goste ekipi Admirala i gdje će se direktno odlučivati o drugom mjestu na prvenstvenoj ljestvici, dok ekipa Zagreba ide u goste ekipi Mlake koja je već osigurala prvo mjesto, saznali smo od trenerice.

Kultna lutka BARBIE danas slavi 60. rođendan

ACI ROVINJ: Uskoro otvaranje ultramoderne marine vrijedne 160 milijuna kuna