in

Porečke gimnastičarke briljirale na Leda cupu – Petri Belević tri zlatne medalje; zlato osvojile Ana Cvitković i Gresa Ramadani

U subotu i nedjelju u Zagrebu je održan 14. turnir prijateljstva  u ritmičkoj gimnastici Leda cup. Sudjelovalo je oko 270 gimnastičarki iz 31 kluba iz Austrije, BiH, Češke, Mađarske, Italije, Indije, Srbije, Slovenije i Hrvatske.
Porečki Klub ritmičko-sportske gimnastike zastupalo je osam gimnastičarki pod vodstvom trenerice Natalije Tvrtković i sutkinje Jane Oplanić.
Najmlađa Umma Ramadani (2011. godište) osvojila je 16. mjesto u vježbi bez rekvizita.
Marie Lou Čugalj je u kategoriji 2010. godišta osvojila 8. mjesto, Kiara Beaković 10. mjesto u vježbama bez rekvizita, dok je Mia Tubaković u vježbi s obručem osvojila 2. mjesto.
U kategoriji 2009. godište Lea Jugovac osvojila je 2. mjesto također u vježbi bez rekvizita.
Mlađa kadetkinja Gresa Ramadani je u kategoriji 2008. godište u višeboju osvojila 2. mjesto, u vježbi sa obručem 2. mjesto dok je u vježbi sa čunjevima osvojila  zlato.
Kadetkinja Petra Belević je bila najuspješnija te je osvojila tri zlatne medalje – u vježbama s obručem, loptom, te u višeboju, a juniorka Ana Cvitković osvojila je zlato u vježbi sa trakom.

Gimnastičarke nastavljaju natjecateljsku sezonu već krajem mjeseca kada putuju na međunarodni turnir Aura cup.

hitna pomoć dom zdavlja poreč

Ministarstvo turizma za dodatne timove hitne pomoći u Istri osiguralo 1,5 milijuna kuna

ZA POREČKE TATE: Kuglački turnir 22. ožujka