in

Porečke gimnastičarke osvojile brojne medalje na međunarodnom Leda Cupu

Foto Klub ritmičke gimnastike Poreč

Proteklog vikenda je u Zagrebu u dvorani Doma sportova održan međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici Leda cup 2021. na kojem je sudjelovalo oko 200 gimnastičarki. U subotu je bilo natjecanje A kategorije u kojoj su nastupile porečke juniorke.

porečke gimnasitčarke ritmičarke leda cup zagreb

Gresa Ramadani je u kategoriji 2008. godišta osvojila 2. mjesto u vježbi s obručem, 2. mjesto u vježbi s loptom, te 3. mjesto u vježbi s trakom. Petra Belević je u kategoriji 2007. godišta osvojila 2. mjesto u vježbi s trakom, 3. u vježbi s čunjevima te 4. u vježbi s loptom.

U B kategoriji  juniorka Ana Cvitković je osvojila 1. mjesto u vježbi s loptom, te 3. mjesto u vježbi s obručem. U kategoriji kadetkinja Lea Jugovac je osvojila 2. mjesta u vježbama s obručem i loptom, Lara Cramer 1. mjesto u vježbi s loptom, te 7. u vježbi s obručem.

Mia Tubaković je osvojila dva 3. mjesta u vježbama s obručem i loptom, a Marie Lou Čugalj je osvojila 2. mjesto u vježbi s obručem te 8. u vježbi s loptom. U kategoriji mlađih kadetkinja Umma Ramadani je osvojila 3. mjesto u vježbi s obručem te 6. u vježbi bez rekvizita, Luana Milotić je osvojila 2. mjesto u vježbi s obručem, te 8. u vježbi bez rekvizita, Rita Gulić je osvojila 4. mjesto u vježbi s obručem i 6. u vježbi bez rekvizita, a Olja Trbović je osvojila dva 8. mjesta u vježbama bez rekvizita i s obručem.

Bio je to iznimno uspješan vikend za porečke gimnastičarke. Već idućeg vikenda ih očekuje Završnica kupa Hrvatske u B programu, a u nedjelju Pojedinačno i višebojsko prvenstvo Hrvatske u A programu, poručuju iz Kluba ritmičke gimnastike Poreč.

nogometni klub jadran

Uljanik bolji od Jadrana

studeni 2021 buzet novo vozilo osnovna škola

Istarska županija nabavila novo vozilo za prijevoz buzetskih osnovnoškolaca