in

Porečke gimnastičarke osvojile niz medalja na 32. državnom prvenstvu

Foto Klub ritmičko portske gimnastike Poreč

U subotu je u Puli održano 32. državno prvenstvo u ritmičkoj gimnastici u slobodnom B programu, na kojem se natjecala 101 gimnastičarka iz 12 hrvatskih klubova. Pod vodstvom trenerica Ane Vukoje i Natalije Tvrtković, te sutkinje Laure Božić, porečki klub je predstavljalo 11 gimnastičarki.

U kategoriji mini, Paola Puškarić je osvojila 9. mjesto, a Lana Đurić 15. mjesto u vježbama bez rekvizita.

U kategoriji mlađih kadetkinja, Gala Velenik osvojila je ukupno 14. mjesto (10. u vježbi sa obručem, te 17. u vježbi bez rekvizita).

U kategoriji kadetkinja, Umma Ramadani je osvojila ukupno 1. mjesto (2. sa obručem, 3. sa loptom), Olja Trbović je osvojila ukupno 3. mjesto (1. s loptom, 9. s obručem), a Luana Milotić osvojila je ukupno 16. mjesto (14. s loptom, 18. s obručem).

U kategoriji juniorki, Marie Lou Čugalj je osvojila ukupno 3. mjesto (5. s obručem, 6. s loptom), Lea Jugovac je osvojila ukupno 16. mjesto (3. s loptom, 22. s obručem), Mia Tubaković je osvojila ukupno 20. mjesto (16. sa obručem, 19. s loptom), a Lara Cramer ukupno 24. mjesto (18. sa loptom, 25. s obručem).

U kategoriji seniorki Ana Cvitković je osvojila ukupno 5. mjesto (4. s obručem, 8. s čunjevima).

Porečanke uzimaju kratki odmor u radu i nastavljaju s ljetnim kampom i pripremama od 10. srpnja, dok juniorska reprezentativka Gresa Ramadani nastavlja s pripremama za Svjetsko prvenstvo koje se održava od 7. do 9. srpnja u Rumunjskoj.

Turistička zajednica grada Poreča

POREČKO LJETO: Od srijede šetnje kroz povijest uz najpopularniju Porečanku „La mula de Parenzo“

Foto Antonio Petrowski

POREČ: Spektakularan završetak sezone USB-ovih plesačica na svili