in

Porečke kuglačice dočekuju Zagrepčanke

Foto ŽKK Istra Poreč

U subotu 29.10. s početkom u 14 sati u sklopu 7. kola Prve Hrvatske lige, kuglačice porečke Istre dočekuju u kuglani Obrtničkog doma ekipu Kuglačkog kluba Zagreb.

Nakon uspješnog nastupa na Europa cupu u Njemačkoj, gdje su porčke kuglačice unatoč vrhunskoj igri i srušenom klupskom rekordu (3.651 srušeni čunj), izgubile od domaće ekipe, porečki ljubitelji kuglanja i sporta imaju priliku pozdraviti i bodriti porečke kuglačice u prvenstvenom susretu koji po dosadašnjim rezultatima možda i ne bi trebao biti pretežak zalogaj.
Porečanke predvođene Marijom Liović, Natašom Ravnić, Valentinom Pavlaković, Majom Nanić, Katjom Oplanić i Katarinom Zajec te uz mlade već dokazane snage sestre Štetić – Niku, Doru i Teu – vjeruju da će sigurnom igrom obradovati svoje navijače i upisati nove bodove.

-Nadamo se da će kuglana Obrtničkog doma ovom prilikom osim gostujućih kuglačica dočekati i domaće navijače, kojima su protekle dvije godine bili uskraćeni posjeti na prvenstvenim dvobojima, a time i uvelike pomoći našim vrhunski kuglačicama da dođu do novih prvenstvenih bodova, poručila je trenerica Ružica Močibob.

haker Foto vicky gharat za Pixabay - Ilustracija cyber kriminal internet prevara

OŠTEĆENA ISTARSKA TVRTKA – Prevarant presreo poslovnu komunikaciju i uzeo velik novac

Plakati za filmove - Foto CMIK Novigrad

NOVIGRAD: U CMIK-u Top Gun Maverick, Tuljani specijalci i predstavljanje knjige