in

NOVIGRAD: U CMIK-u Top Gun Maverick, Tuljani specijalci i predstavljanje knjige

Plakati za filmove - Foto CMIK Novigrad

Ovoga tjedna novigradski CMIK, Centar za manifestacije i kulturu, donosi uobičajene filmske projekcije četvrtkom i petkom, a ugostit će i jedno predstavljanje knjige u subotu. 

U četvrtak 27. listopada u 20 sati na programu je film kojeg ne treba puno predstavljati – Top Gun: Maverick, veliki ovogodišnji filmski hit, dugo očekivani nastavak također velike filmske uspješnice iz 80-ih godina, koja je proslavila Toma Cruisea. Isti se glumac pojavljuje u naslovnoj roli i u ovom nastavku Top Guna, kojeg je novigradska kino publika već imala prilike vidjeti, ali zbog iskazanog interesa film će se ponovo prikazati, pa svi oni koji ga nisu imali prilike vidjeti, ali i oni koji će ga rado ponovo pogledati, to mogu učiniti ovog četvrtka u CMIK-u.     

Petak (28. listopada) uobičajeno donosi obiteljski dan i animirani hit Tuljani specijalci (Seal Team), u kojem neustrašivi tuljan Quinn, nakon što je izgubio svoju najbolju prijateljicu, okuplja nestašnu ekipu koja će morskim psima uzvratiti udarac. Quinn i njegov tim ubrzo počinju koristiti sve lukave trikove i svježe ideje kako bi obranili svoj dio mora od svojih uvijek gladnih protivnika i konačno dokazali da tuljani nisu samo hrana za morske pse! Crtić započinje u 19 sati.

Podsjećamo kako su ulaznice za obje kino-projekcije dostupne na web adresi https://cmik-cmc.mojekarte.hr, a na dan projekcije na blagajni dvorane sat vremena prije početka filma. Cijena ulaznice za projekcije četvrtkom je 25 kuna (3,32€), a petkom, na obiteljski dan, cijena ulaznica je 20% niža, kako bi se na zajednički odlazak u kino i obiteljsko druženje uz film potaknule cijele obitelji.

U subotu 29. listopada od 12:30 CMIK će ugostiti predstavljanje zbornika radova s 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa „Iz istarske glazbene riznice“. Predstavljanje zbornika pod nazivom „Muzika: zvuk, logos, odgoj i obrazovanje, terapija“ organizira Katedra Čakavskog sabora za glazbu Novigrad-Cittanova, a predstavit će ga urednica, izv. prof. dr. sc. Ivana Paula Gortan-Carlin.

Informacije o programima CMIK-a redovito možete pratiti na njihovoj Facebook stranici /CMIK/CMC Novigrad-Cittanova/.

Foto ŽKK Istra Poreč

Porečke kuglačice dočekuju Zagrepčanke

opća bolnica pula

Opća bolnica Pula ima obavijest za građane