in

Porečke kuglačice doživjele najveći poraz dosad

U subotu ekipa kuglačica porečke Istre igrala je predzadnje kolo prvenstva RH u Rijeci protiv ekipe Mlake. Najavljivano kao derbi ali umjesto toga bila je jedna sasvim prosječna utakmica. Ishod utakmice nije odlučivao ništa što se tiče rasporeda na ljestvici, ali ipak želja za međusobnom pobjedom postojala je kod jedne i druge ekipe. Domaća ekipa je na kraju pobijedila rezultatom 8:0 i tako nanijela najveći poraz Istri. 

Nakon prvog bloka igranja kada je naš par u sastavu Nataša Ravnić i Katarina Zajec izgubio s 2:0 i 77 čunja, znalo se kakav će biti nastavak igre. S obzirom da nam rezultat nije utjecao na plasman, odlučila sam dati priliku i mlađim igračicama.

Najuspješnija u našim redovima bila je Nataša Ravnić s 587 oborenih čunjeva, a slijedila ju je Marijana Liović u kombinaciji s Nikom Štetić sa 571 oborenim čunjem. Za Istru, osim navedenih, igrale su još Dora i Tea Štetić, Katja Oplanić i Maja Nanić.
Sljedećeg vikenda u subotu u goste Istri dolazi ekipa Siscia iz Siska i s obzirom da je to zadnje kolo – utakmica se igra u 11 sati. 

korona covid ilustracija pranje ruku

U utorak u Istri više izliječenih nego novih slučajeva. U bolnici zaraženi na više odjela

požar vatra ilustracija

Bacila pepeo na travu pa izazvala požar