in

Porečki NK Jadran u subotu očekuje derbi u Labinu

Trener Dalibor Šuran

U subotu u 16:30 u Labinu je pred porečkim nogometašima novi istarski derbi 3.HNL Zapad. Igrači Jadrana u njega ulaze sa 3. mjesta, dok je domaćin Rudar na 5. mjestu i pokušati će se priključiti vrhu tablice. Nakon 3 pobjede u uvodna 4 kola nastavka prvenstva, Porečani će dati sve od sebe da nastave utrku za vodećom Crikvenicom.

Nakon što je neke igrače u prošlom kolu odmarao za ovaj derbi, trener Dalibor Šuran nažalost neće moći računati na kartoniranog stopera Paola Bernobića i nekoliko igrača koji su se ozlijedili u toku tjedna. 

Porečki golman Antonio Pavlić u derbiju protiv Pazinke nije imao previše posla, a nada se da će tako biti i u ovom susretu: U dobroj atmosferi iščekujemo još jedan istarski derbi, naše utakmice sa Rudarom su uvijek pune pozitivnog naboja i obiluju kvalitetnim nogometom. Prava je šteta da shodno situaciji neće biti gledatelja na gradskom stadionu u Labinu. Međusobno se dosta poznajemo tako da nema nekih nepoznanica među ekipama, mi  smo zakinuti za neigranje Paola Bernobića, imamo par igrača čiji je nastup pod velikim upitnikom, ali siguran sam da će trener pronaći kvalitetna rješenja u našem rosteru. Želimo dati sve od sebe i u Labin idemo sa namjerom da uzmemo 3 boda, kao što pristupamo svakoj utakmici i što je jedini put da ostanemo u utrci za vrh.

Maurizio Zennaro kandidat za gradonačelnika POREČA građanske inicijative Zajedno-Insieme

ONLINE PREVARA: Uplatio novac ali traktor nikad nije dobio