in

Porečki Plesni studio Unique osvojio Pula Dance Open

Foto Plesni studio Unique Poreč

Proteklog su vikenda plesači Plesnog studija Unique iz Poreča sudjelovali na Pula Dance Openu i ostvarili zapažene rezultate izvedbom devet koreografija među kojima je bila i ona pobjednička. Kategoriju cicibani otvorile su mlade snage studija koje su izvedbom koreografije Imagine osvojile 2. mjesto, dok je u istoj kategoriji Asi Mofardin  solističkim nastupom zasluženo stala na tron 1. mjesta.

Foto Plesni studio Unique Poreč
Foto Plesni studio Unique Poreč

U kategoriji djeca predstavile su nas solistice Lena Pršeš u disciplini Open sa osvojenim 1. mjestom i Stefani Fariš u disciplini Acro dance i osvojenim 1. mjestom. Duo Stefani i Lena u disciplini acro dance također je osvojio 1. mjesto kao i Ena i Monika u disciplini lyrical kojima je ovo ujedno bio i prvi duo nastup.

Grupna točka uzrasta djeca What about us u disciplini lyrical očarala je sve prisutne i zasluženo osvojila još jedno 1. mjesto.

Foto Plesni studio Unique Poreč
Foto Plesni studio Unique Poreč

Najstarije članice u kategoriji juniori predstavila je Rea Biogradlija solo nastupom osvojivši 1. mjesto, a grupna koreografija Dawn of Ma osim što je osvojila 1. mjesto dobila je i nagradu za najbolju koreografiju natjecanja s najviše bodova 198 od mogućih 210.

-Velike pohvale idu i našim najstarijim djevojkama koje su neumorno pomagale oko frizura i šminke naših mlađih članova udruge kao i volonterima Josipi Vinkerlić, Sari Antolović i Viktorii Vošten. Hvala i svim roditeljima što nas podržavaju i vjerno prate na svim natjecanjima. Nadamo se da ovdje nije kraj uspjesima naših plesača zato vrijedno nastavljamo sa radom i pripremom za nadolazeća natjecanja, poručuju iz plesnog studij Unique.

grad poreč

DOBRE VIJESTI: Napreduje izgradnja dječjih vrtića i jaslica u Varvarima i Novoj Vasi

plava laguna polumaraton dječja utrka

POREČ: Na polumaratonu prikupljena donacija za Centar za inkluziju