in

Porečki plivači Lončarević i Cetina u juniorskoj reprezentaciji na COMEN CUP-u

Plivači Kluba daljinskog plivanja Poreč Paula Lončarević i Ivan Cetina nastupit će u sastavu juniorske reprezentacije Hrvatske na COMEN CUP-u koji će se 2. i 3. listopada održati na Cipru (Larnaca).

Na zajedničkom sastanku Izvršnog odbora HSDP Ii izbornika Jakše Arambašića,, održanom 18.09.2021. u Zadru, utvrđen je popis plivača i pratnje za nastup na COMEN CUP-u na Cipru. Izbornik je predložio troje naših plivačica i plivača za nastup na Cipru: Niko Balenta, Paula Lončarević i Ivan Cetina.

Nažalost Niko Balenta, zbog ranije preuzetih obveza, neće biti u mogućnosti nastupiti, tako da će na Cipar umjesto trojca putovati porečki dvojac.
Paula Lončarević nastupit će u pojedinačnoj utrci  na 7.500 m i u mješovitoj štafeti 4 x 1250 m za plivačice i plivače rođene 2004. i 2005.
Ivan Cetina nastupit će u pojedinačnoj utrci na 5000 m i u mješovitoj štafeti 4 x 1250 m za plivačice i plivače rođene 2006. godine i mlađe.
Uz plivače porečkog kluba na natjecanju će još nastupiti Dina Volarević iz zadarskog KDP Donat, Laura Vrdoljak,, Magdalena Petrić i Ante Caktaš iz splitskog KDP Pošk, Damian Gardašanić i Mauro Bobanović iz riječkog KDP Primorje.
Natjecanje će okupiti najbolje juniorke i juniore u plivanju na otvorenim vodama iz mediteranskih zemalja.

POREČ 21. rujna obilježava Svjetski dan Sunca uz predavanja, likovne radionice…

Poraz porečkih rukometaša u 2. kolu Paket24 Premijer lige