in

Porečki rukometaši izgubili od državnog prvaka – kluba PPD Zagreb

Foto: RK Poreč

Rukometaši Poreča izgubili su sinoć u Zagrebu od aktualnog državnog prvaka – kluba PPD Zagreb.

Rezultat PPD Zagreb – RK Poreč 33:26 (16:14)

Kako je objavio Istrasport, iako rezultatska razlika s obzirom na onu u kvaliteti nije prevelika, pobjeda Zagreba nije dolazila u pitanje od samog početka. Horvat je već u 6. minuti zabio za 4:1, no žilavi Porečani preko Rađakovića u 10. minuti opet dolaze na korak zaostatka. Pet minuta prije poluvremena ponovno Horvat donosi Zagrebu pet golova viška. Gosti se ne daju slomiti pa do poluvremena smanjuju zaostatak za tri gola, bilo je 16:14.

U nastavku Zagreb igra točno koliko je potrebno da im pobjeda ne dođe u pitanje. Do 50. minute uglavnom vode tri ili četiri pogotka razlike. U posljednjih deset minuta tu razliku i povećavaju i slave pobjedu 33:26.

Kod domaćih uvjerljivo najbolji bio je Zlatko Horvat s devet, odnosno Ivan Sršen s osam golova. U porečkim redovima Matija Rađaković, Vedran Mataija, Gianfranco Pribetić i Filip Perić zabili su po četiri, objavio je portal Istrasport.

UMAŠKI PUSTOLOV GORAN BLAŽEVIĆ PONOVNO HODA: Na kraju je 600 kilometara duge avanture po surovim pustinjama Saudijske Arabije

STRAH OD BREXITA: Hoće li Jadran izgubiti milijun i pol britanskih turista?