in

Puno medalja za porečke ritmičarke: Zlato za NINU MIHATOVIĆ i LUANU MILOTIĆ

Protekle nedjelje su i najmlađe članice kluba ritmičko sportske gimnastike Poreč zajedno s ritmičarkama  iz Novigrada  sudjelovale na natjecanju Trofeo dei Colori u organizaciji talijanske udruge Associazione Sportiva Udinese. Pod vodstvom trenerice Giulie Moreale porečke nove nade osjetile su što znači nastupiti pred sucima i publikom i stjecati iskustva za velika natjecanja koja će ih čekati u budućnosti.

Sve su nastupile odlično, ali neke su ipak bile malo bolje od drugih pa su  se Nina Mihatović i Rene Bernobić  okitile srebrom u zajedničkoj vježbi s obručem dok je u pojedinačnoj vježbi s loptom Nina Mihatović osvojila 1. mjesto, Rene Bernobić 2. mjesto, te Karla Pajo 3. mjesto.  U C programu Luana Milotić i Leona Budinski su osvojile 2. mjesto u zajedničkoj vježbi sa obručem, dok je u pojedinačnoj vježbi s loptom Luana Milotić osvojila 1. mjesto, a Leona Budinski 2. mjesto.

Već ovoga vikenda ritmičarke će se natjecati na međunarodnom Gazela kupu u Puli, saznajemo od predsjednice porečkog Kluba ritmičko sportske gimnastike Ankice Jengić.

Prijem za DRŽAVNE PRVAKE – BOĆARE POREČKE ISTRE

Dijelovi za Formulu 1 proizvodit će se u Labinu