in

RK Poreč uvjerljiv u istarskom derbiju 9. kola premijer lige

U subotu je u dvorani OŠ Finida odigran susret 9. kola Premijer lige, bio je to drugi istarski derbi u kojem su opet slavili porečki rukometaši.

Tko je uspio doći do ulaznice za utakmicu, gledao je pravi derbi u prvom poluvremenu koje je završilo 15:12, jer u drugom poluvremenu ekipa iz Umaga kao da nije ni postojala. 

Odvajaju se tako porečki rukometaši serijom golova 5:0 na velikih 8 golova prednosti u 39. minuti i dalje samo rutinski odrađuju posao do kraja susreta koji je završio rezultatom 29:20.

U porečkim redovima Vedran Mataija je proigravao igrače sa svojim ” loptama s očima ” i nakupio 9 asistencija uz 5 lopti koje je spremio u gol protivnika, Marin Sakić je svih pet lopti koje je primio i pospremio u mrežu. Odličan je bio i Ivan Filipović koji je za 4 postignuta pogotka potrošio samo jednu loptu više, a najviše lopti u mrežu ekipe iz Umaga je utrpao Tim Thoss, njih 7. Na vratima RK Porečaodličan je bio Denis Karić sa učinkom od 38% (10/26) i Marinko Ševo sa 43%(3/7).

RK Poreč – MRK Umag 29:20(15:12)

RK Poreč: Popović, Muranović, Sakić 5, Mataija 5, Medved, Thoss 7, Perić 2+1, Ševo (2+1), Petrov 1, Žagar, Filipović 4, Mišić 1, Rađaković 2+1, Ventin, Karić ( 9+1)

MRK Umag: Vončina, Buvinić G. 1, Krupić, Lekić, Maros, Horozović 1+3, Bošnjak 3, Ružić, Maršan 7+1 , Severec 2, Milinković (5+1), Matijević (2+1) , Gorbunovs 2, Koler, Sinčić

Isključenja:
RK Poreč 8 minuta (Filipović 4, Perić 2, Petrov 2)
MRK Umag 6 minuta (Bošnjak 2, Severec 2, Gorbunovs 2)

Čestitke dečkima i treneru Dinku Đankoviću!
 

autor: Rukometni klub Poreč

Davis Cup

Fotogalerija iz Lillea: HRVATSKA OSVOJILA DAVIS CUP!!!

Stručni posjet studenata Fakulteta ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” Gradu Poreču

Stručni posjet studenata Fakulteta ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” Gradu Poreču