in

Seniori porečkog Jadrana 14. rujna igraju tešku utakmicu na Grobniku, natjecanja počinju i za sve mlade naraštaje kluba

Momčad porečkog Jadrana u subotu, 14. rujna, u Mavrincima očekuje još jedna teška utakmica i gostovanje kod NK Grobničan, još jednog od pretendenata za vrh 3.HNL zapad. Trener Šuran neće moći računati na vrlo važne karike u momčadi, kartoniranog Olivera Sumića i ozlijeđenog Manuela Perkovića.

Jedan od najistaknutijih aktera u prvim utakmicama nove sezone, golman Antonio Pavlić, najavljuje utakmicu: “Znamo da nas čeka jedno od težih gostovanja u ligi, više manje smo upoznati s njihovom momčadi, znamo da su dosta iskusna ekipa koja je dugo na okupu. Idemo se nadigravati i prenijeti sve trenerove zamisli na teren, s vjerom u pozitivan ishod. Koji god sastav istrči siguran sam da će svi dati sve od sebe kako bi ostvarili zadani cilj.”

Iz kluba pozivaju sve navijače da podrže seniore u Mavrincima u 16.30 sati te dodaju da gotovo sve kategorije Škole nogometa započinju s natjecanjima u svojim ligama.

U subotu će 2. kolo regionalne lige igrati mlađi i stariji pioniri, s početkom u 10 sati i 11.30 sati protiv NK Uljanik, dok će druga momčad mlađih pionira igrati u 15 sati protiv NK Buzet. Sve tri utakmice odigrati će se na terenima u Zelenoj Laguni.

U nedjelju će druga momčad predtakmičara u 11 sati ugostiti NK Livade na Starom Jadranu, a kadeti i juniori će u 14.30 i 16.30 sati biti domaćini NK Mladost Fažana na terenima u Zelenoj Laguni. 

LIVADE: 14. rujna startaju Dani Zigante tartufa

Ministrica poljoprivrede u Poreču razgovarala o aktualnom stanju u ribarstvu