in

Svjetsko prvenstvo u kuglanju: Porečanka Nataša Ravnić s reprezentacijom upisala i treću pobjedu

Foto Hrvatski kuglački savez

Hrvatski kuglački savez organizator je Svjetskog prvenstva u kuglanju za žene i muškarce – Varaždin 2023. Riječ je o najvećem kuglačkom natjecanju koje se upravo odvija u Areni Varaždin, zaključno do 28. svibnja.

Foto Hrvatski kuglački savez
Foto Hrvatski kuglački savez

U ženskoj reprezentaciji je i članica porečkog Ženskog kuglačkog kluba Istra Nataša Ravnić. Ženska reprezentacija je u grupi C s Italijom, Poljskom i Bosnom i Hercegovinom i trenutno je prva sa šest osvojenih bodova. Pobijedila je, naime, sve tri utakmice! Pobjede uspješno niže i muška reprezentacija.

Na Svjetskom prvenstvu u Varaždinu nastupaju najbolji svjetski kuglači i kuglačice. Hrvatska kuglačka reprezentacija već godinama je u samom kuglačkom vrhu, a to dokazuje svako prvenstvo kada je reprezentacija Hrvatske jedna od tri najbolje nacije svijeta.

Svi koji nisu u mogućnosti pratiti utakmice uživo u dvorani, osigurani su video prijenos i rezultati u realnom vremenu na portalu NBC-a.

Sve informacije o ovom važnom natjecanju možete pronaći na internet stranici Svjetskog prvenstva, a mogu se pratiti i na Facebook stranici Hrvatskog kuglačkog saveza.

Foto Tanja Kocijančić

Festival rukometa: Poreč spreman za 10. izdanje uz besplatan ulaz na utakmice najboljih hrvatskih klubova!

Foto Olimpijada dječjih vrtića Poreč 2023.

POREČ: Olimpijski festival dječjih vrtića razigrao 300 najmlađih. Donosimo pobjednike