in

TAR: BRONCA za male stolnotenisače na regijskom turniru u Opatiji

Proteklog vikenda, točnije u nedjelju u Opatiji, održan je 4. Regijski turnir za klince i klinceze te najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje u stolnom tenisu. Turnir je okupio blizu četrdesetak natjecatelja u dvije dobne skupine iz Primorsko-goranske i Istarske županije. U kategoriji najmlađih kadeta za Stolnoteniski klub Tar nastupili su Raul Vojinović i Ante Antičević.

Izvrsnom igrom ponovo je oduševio mladi Raul Vojinović koji je nakon prolaska skupine u četvrtfinalu pobijedio Zohila iz Pule no u polufinalu je bio zaustavljen u meču sa Jurišićem iz umaškog Maestrala.

Tako se Raul ovoga puta morao zadovoljiti brončanim odličjem a nešto manje uspjeha na turniru imao je mladi Ante Antičević koji je nažalost bez pobjeda, natjecanje završio u skupini.

Obojica su osvojili nove bodove za najnoviju rang ljestvicu HSTS-a i u očekivanju pojedinačnog prvenstva regije nadaju se i prolasku među osam najboljih. Podsjetimo Raul Vojinović je na rang ljestvici prije ovog turnira zauzimao šestu poziciju dok Ante Antičević je na regijskom turniru nastupio po prvi puta.

-Idućeg vikenda u Dugom Selu pokraj Zagreba na redu je 43. Memorijalni turnir „Đuro Dubenik“ na kojem se nadamo da će nastupiti i naši najmlađi stolnotenisači iz Tara, poručio je trener Zoran Holik.

S radom započinje Savjetovalište za spolno zdravlje mladih u 7 istarskih gradova

Ostao bez pršuta i kobasica: 82-godišnjaku ispraznili staju