in

TAR: Svjetske prvakinje u plesu na povratku iz Brazila. Organizira se veliki doček

Foto Hrvatski školski sprotski savez

-Naše zlatne djevojke se vraćaju u Tar iz Rio de Janeira, u ponedjeljak, 28.8. 2023. u poslijepodnevnim satima (točnu satnicu ćemo objaviti). Tim povodom ćemo djevojkama upriličiti svečani doček kakav zaslužuju. Pozivam sve učenike, djelatnike, građane i sve koji žele da dođu na igralište OŠ Tar – Vabriga da uveličate naše veselje, poručili su iz Osnovne škole Tar-Vabriga koja će nam naknadno javiti detalje dočeka.

Podsjetimo – Učenice iz Tara Lucija Ljuština, Lara Brčić, Nika Brčić, Eva Radinović, Rea Biogradlija i Sara Jakovljević osvojile su prvo mjesto u umjetničkom plesu na ISF Gimnazijadi U15 2023. u Brazilu koje se odvijala proteklih dana. Tarske učenice nastup u Brazilu zaslužile su pobjedom na državnom prvenstvu. Osim njih, u Olimpijskom su parku 24. kolovoza nastupile na prvom Svjetskom školskom prvenstvu u sportskom plesu i učenice Osnovne škole Ljubo Babić Jastrebarsko koje su osvojile srebro u hip hopu.

„Konkurencija nas je iznenadila, pogotovo nakon prvih treninga – ova medalja je veliko veselje i iznenađenje za sve plesačice u ekipi. No nakon državnog u školskom sportu, bile smo spremne nastupiti najbolje što možemo za Hrvatsku“,rekle su Lara Brčić i Sara Jakovljević iz OŠ Tar Vabriga za portal Hrvatskog školskog sportskog saveza.

Više čitajte u našem članku na linku:

nevrijeme novigrad oblak oluja valentino cappellari 21-7-2023

Vrućine završavaju naglo i eksplozivno uz kišu, pljuskove i grmljavinu

Foto di mohamed Hassan da Pixabay krv davanje krvi akcija

U srijedu akcija darivanja krvi u Bujama