in

TARSKI stolnotenisači igrali na važnom natjecanju u Bjelovaru

U subotu i nedjelju u organizaciji  STK Bjelovar održan je 11. Kup grada Bjelovara u stolnom tenisu. Na ovo natjecanje, koje se boduje i za rang ljestvicu Hrvatskog stolnoteniskog saveza, prijavilo se više od 300 sudionika u muškoj i ženskoj konkurenciji koji su u dva dana natjecanja pokazali svoja sportska umijeća u ukupno četiri starosne kategorije.

Za Stolnoteniski klub Tar ovoga puta nastupili su Ivan Filipović, Danijel Filipović, Dominik Maršić i Teo Maršić u vrlo jakoj kadetskoj kategoriji.

Nažalost, nisu uspjeli proći u glavni žrijeb natjecanja, no ovo im je tek prvi turnir u ovoj sezoni i bit će još prilika za dokazivanje.

Treba naglasiti da su svi članovi STK “Tar“ iznimno dobrom igrom i nastupom pokazali da se i u malim sredinama vrlo lijepo radi i trenira.

Prema novom kalendaru natjecanja za dva tjedna očekuje ih  Ekipno prvenstvo županije u Poreču na kojem će nastupiti dvije ekipe igrača iz Tara te veliki Međunarodni stolnoteniski turnir u Osijeku na kojemu bi trebali nastupiti i najmlađi tarski stolnotenisači Tara, prenosi njihov trener Zoran Holik.

-Posebno se zahvaljujemo roditeljima koji su omogućili da djeca otputuju u Bjelovar kako bi mogli sakupiti što više sportskog iskustva, a posebno se Općini Tar-Vabriga i svima drugima koji su uložili dodatne napore kako bi najmlađi članovi kluba u Taru imali idealne uvjete za putovanje i boravak na turniru.

Ovim putem pozivamo roditelje i svu djecu koja to žele da dođu u sportsku dvoranu Osnovne škole u Taru utorkom i četvrtkom od 16 do 17.30 sati kako bi se pobliže upoznali sa stolnoteniskom igrom ili se eventualno okušali u sportskom nadmetanju sa svojim vršnjacima, poručio je trener Holik.

FUNTANA: Prva noćna utrka Lights Run – najbolji ROBERT RADOJKOVIĆ i ALEKSANDRA BOSANAC

VRSAR: Slovenci uzeli sva četiri naslova na Maistra Cupu