in

TARSKI STOLNOTENISAČI: Raulu Vojinoviću naslov viceprvaka, broncu osvojio Danijel Filipović

Proteklog vikenda Stolnoteniski klub Pazin i Grad Pazin bili su domaćini drugog ovogodišnjeg otvorenog turnira u stolnom tenisu za sve najmlađe kategorije.

Blizu 30 natjecatelja u dvodijelnom natjecateljskom programu natjecalo se naslov najboljih. U jutarnjem dijelu turnira  natjecali su se klinci i najmlađi kadeti dok su u popodnevnom dijelu nastupili najmlađi kadeti i kadeti, naravno u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

STK Tar je i ovog puta bio uspješan pa se doma vratio s dva odličja, srebrom i broncom. Zasluge za odličja idu prije svega Raulu Vojinoviću koji je odličnom igrom u kategoriji najmlađih kadeta došao do naslova viceprvaka i srebrnog odličja te u mlađim kadetima Danijelu Filipoviću, koji je potvrdio svoje mjesto među tri najbolja u svojoj kategoriji.

U najmlađim kadetima svoj nastup u zadnji tren morao je otkazati Ante Antičević dok su u nešto stariji igrači, kadeti Ivan Filipović, Teo Maršić i Lucas Miljanović nažalost ostali bez odličja.

No svi članovi ovog tarskog kluba, koji su bili  među najbrojnijima na ovom turniru, uspjeli su osvojiti i svoje prve bodove  za županijsku rang ljestvicu koja u konačnici vodi na nastup najboljih osam.

Nova stolnoteniska uzbuđenja na rasporedu su već u četvrtak, 7. studenog, kada se u sklopu vrsarske fešte Sv. Martina održava i prigodni stolnoteniski turnir za najmlađe te seniore i veterane, a dan poslije od petka do nedjelje na rasporedu je i veliki međunarodni stolnoteniski turnir u Varaždinu.

MARADONA otvara festival dokumentarnog filma POREČ DOX

FILMSKI KLASICI U POREČU: Kultni ponedjeljak otvara Fellinijeva LA DOLCE VITA