in

TENISKI TURNIR KOJI TRAJE 30 GODINA: Plava Laguna Croatia Open Umag odlikovan Poveljom RH

Kolinda Grabar Kitarović i Neven Staver

Povodom 30. obljetnice održavanja teniski turnir Plava Laguna Croatia Open Umag odlikovan je Poveljom Republike Hrvatske za osobite zasluge za sport i njegovo promicanje u Republici Hrvatskoj i svijetu.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović povodom Dana državnosti uručila je odlikovanja i priznanja istaknutim pojedincima iz svih područja javnog djelovanja. Ovim priznanjem se izražava zahvalnost i poštovanje prema naporima i odricanjima koji su urodili rezultatima i iznimnim uspjesima odlikovanih u različitim područjima.

Priznanje u ime Plava Laguna Croatia Opena Umag preuzeo je Neven Staver, predsjednik Organizacijskog odbora turnira i predsjednik Uprave Plave Lagune, uz Lawrencea Frankopana, direktora turnira i Vilija Bassanesea, gradonačelnika Umaga.

Plava Laguna Croatia Open Umag već 30. godinu za redom potvrđuje poziciju promotora sporta, ali i najboljeg promotora hrvatskog turizma. Svake godine privlači sve veći broj gostiju, svjetskih i domaćih medija, a tijekom svih ovih godina kontinuirano ulaže u kvalitetu i raznovrsnost programa.

Turnir se već 30 godina održava pod pokroviteljstvom ureda Predsjednice Republike Hrvatske.

Ove će se godine ATP Umag održati od 13. do 21. srpnja.

ČUDESNA JAZZ VEČER U VIŽINADI: Japanski pijanist Yasuto Ohara oduševio svojom virtuoznošću

FUNTANA: Počeo 9. Ex tempore – najbolje čekaju bogate nagrade