in

U nedjelju počinje Istarska zimska liga u trčanju

Foto Istarska zimska liga u trčanju - SD Trickeri

Ovog vikenda starta nove sezone Istarske zimske lige u trčanju. Prva utrka na rasporedu je 12. studenoga u Medulinu, a generalni pokrovitelj i ove je godine porečka Plava Laguna.

„Plava Laguna ponosni je partner Istarske zimske lige u trčanju,  još jednog sportskog eventa koji se sjajno uklapa u priču novog brenda Plava Laguna Sport. ”We take SPORT seriously” moto je brenda kojim se Plava Laguna obvezala na daljnja ulaganja u sportsku infrastrukturu i logistiku, kao i jačanje partnerstava. Dodatni nam je cilj, uz promicanje sporta i zdravog načina života, i podržavanje sportskih događaja, baš  poput Istarske zimske lige s obzirom da je sport iznimno važan segment poslovanja Plave Lagune” – poručili su iz Plave Lagune.

„Zadovoljni smo što nas i ove sezone Plava Laguna prati kao partner u ovoj dugoj trkačkoj priči a koja traje gotovo pa dva desetljeća u krovnoj organizaciji SD Trickera iz Pazina“, rekao je predsjednik društva Senad Hodžić.

Pred trkačima je ove sezone osam kola, od kojih će se bodovati njih šest. Dakle, omiljena zimska rekreacija u svom 19. izdanju počinje s prvim kolom ovu nedjelju, 12. studenog u Medulinu, tjedan dana kasnije nastavlja se u Sv. Petru u Šumi, u Pazinu se trči 3. prosinca, a 17. prosinca u Sečovlju. Ligu u Novoj godinu nastavlja nova destinacije Istarske zimske lige – Krnica, koja zaljubljenike u trčanje očekuje  14. siječnja, pa 21.siječnja Rabac, a u drugom mjesecu, domaćin 7. kola je Tupljak i to 04. veljače. Završno, 8.kolo Istarske zimske lige powered by Plava Laguna trčat će se  u Poreču 25.veljače 2024.  

DATUMI POJEDINIH KOLA

1. kolo – 12. XI. 2023.  Medulin

2. kolo – 19. XI. 2023. – Sv.Petar u Šumi

3. kolo – 3. XII. 2023. – Pazin

4. kolo – 17. XII.2023. – Sečovlje

5. kolo – 14. I. 2024. – Krnica

6. kolo – 21. I. 2024. – Rabac

7. kolo – 04. II. 2024. – Tupljak

8. kolo – 25. II. 2024. – Poreč

Više o informacija potražite na  https://trickeri.org/

Foto POU Poreč

U Poreču održana završna konferencija projekta EDUKOSI.TURIZAM – edukacije za osobe s invaliditetom

frižider konzum prazno poreč

Proizvodi Coca-Cole vraćaju se na police trgovina