in

U subotu derbi NK Jadran – NK Pazinka

Foto NK Jadran

subotu 9. listopada s početkom u 16 sati na porečkom Velom Jože odigrat će se derbi susret 7. kola 3.HNL Zapad, u kojem će porečki Jadran dočekati stare rivale i susjede NK Pazinku. Ekipa Dalibora Šurana u utakmicu ulazi bez poraza u uvodnih 6 kola lige, dok se Pazinka diže u formi nakon pobjede nad Rudarom u prethodnom kolu.

Pouzdani veznjak Vedran Radman najavljuje nam utakmicu: Očekuje nas derbi protiv Pazinke i utakmica za koju znamo da neće biti lagana. U zadnje dvije utakmice su pobijedili i pokazali da imaju kvalitetu, ali mislim da će u subotu sve ovisiti o nama. Nakon malo lošije odigrane utakmice u Bujama dodatno smo motivirani i dati ćemo sve od sebe da ostvarimo još jednu pobjedu i nastavimo pozitivan niz bez poraza.

Susret će se odigrati sa prisustvom gledatelja, ulaz je dozvoljen uz COVID potvrde, a Jadranaši se nadaju velikoj podršci svojih navijača koji će ih uz vjerne Šajete podržati i pogurati do još jedne domaće pobjede. 

Gotovo sve momčadi Škole nogometa narednog vikenda igraju gostujuće utakmice, pa će tako mladi nogometaši u subotu i nedjelju gostovati u Rijeci, Banjolama i Žminju, a u nedjelju biti domaćini u Funtani i Zelenoj laguni. 

Raspored utakmica NK Jadran Poreč:

SUBOTA 09.10.2021: 

16:00 – SENIORI – NK Jadran Poreč – NK Pazinka Pazin (Veli Jože)

NEDJELJA 10.10.2021: 

11:00 – U11C – NK Funtana – NK Livade (Funtana)
14:30 – U17 – NK Jadran Poreč – NK Rudar Labin (Zelena laguna)
16:30 – U19- NK Jadran Poreč – NK Rudar Labin (Zelena laguna)

korona covid ilustracija pranje ruku

Istarski stožer objavio u subotu: Loša vijest iz bolnice

trg slobode poreč

Poreč: Prezentacija programa „Erasmus za mlade poduzetnike“ u sklopu Mjeseca poduzetništva