in

U Vrsaru održano Prvenstvo Hrvatske – Medalje za Paola Pulića i Marlu Vidaković

Foto Stolnoteniski klub Vrsar

Tri dana natjecanja, pregršt emocija i uzbuđenja viđeno je na netom završenom prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za mlađe kategorije u Vrsaru. Prvenstvo su otvorili direktorica Turističke zajednice općine Vrsar Klara Trošt Lesić i direktor Hrvatskog stolnoteniskog saveza Renato Čengić. Počelo je sve u petak kad su nastupile 32 ekipe u 4 kategorije i natjecanja su trajala do kasnih sati.

Sportska dvorana Saline Vrsar
Sportska dvorana Saline Vrsar

Izdvajamo odlične rezultate u ekipnoj konkurenciji pulskih stolnotenisača u mlađim juniorima koji su osvojili 3. mjesto i mlađih juniorki koje su na kraju zauzele 2. mjesto. U kategoriji najmlađih mješovitih parova Matija Zohil iz Pule je osvojio zlato, u parovima je bio brončani dok je Paolo Pulić iz Vrsara osvojio srebro i 2. mjesto.

Mlađe juniorke iz Pule Buić i Orbanić su na kraju zauzele 3. mjesto u parovima, kao i Marla Vidaković, igračica Vrsara, koja za mlađe kategorije nastupa za ekipu iz Duge Rese. Marla je i kod mlađih juniorki osvojila 3. mjesto.  U pojedinačnoj konkurenciji Zohil iz Pule i Pulić iz Vrsara osvojili su 3. mjesto.

Na prvenstvu je nastupilo preko 200 natjecatelja iz cijele Hrvatske koji su u pratnji roditelja, trenera i pratećeg osoblja  popunili sportsku dvoranu Saline i iz Vrsara otišli zadovoljni gostoprimstvom domaćina iz Stolnoteniskog kluba “Vrsar”.

Dan Grada Poreča u Domu uz “Neispričane priče” Drage Draguzeta

POREČ: Juniori kluba Zubatac najbolji na Kupu općine Piran