in

Uspješan vikend porečkih košarkaša – Igrali u novim dresovima zaštićenog dizajna

Foto KK Poreč - dječaci

Prošle subote Košarkaški klub Poreč bio je domaćin 1. Minibasket turnira Istarske Županije. Turnir se odigrao u dvorani Finida. Minibasket ekipa ‘probila je led’ i uspješno, nakon dugo vremena zaigrala košarku. Nekim igračima je to bila 1. utakmica u životu, neki od njih imaju tek par treninga, ali već se naziru novi naraštaji košarkaša KK Poreč, kojih je iz dana u dan sve više. Uz novog mladog trenera Marka Dojkića i iskusnog trenera Igora Valića, ‘nema straha’ za porečku košarku. Ekipa KK Poreč pobijedila je u vječnom derbiju ekipu KK Pazin rezultatom 18:16, dok je protiv KK Oliva iz Vodnjana domaća ekipa upisala poraz rezultatom 37:6. Ipak je rezultat bio sporedan. Uvođenje novih igrača u prve utakmice i predstavljanje novih dresova puno je važniji trenutak za klub u kojem su se radovali i roditelji s trenerima i sama Uprava kluba.

Foto KK Poreč - juniori
Foto KK Poreč – juniori

Za KK Poreč su nastupali: Benković, Hrvatin, Keler, Kmet, Legović, Ljubović, Mehmedović, Paljuh, Sambriš, Vojnović. Trener: I. Valić

U nedjelju je KK Poreč gostovao na Cresu s dvjema ekipama u međužupanijskoj ligi. Dječaci KK Poreč su dobili KK Cres rezultatom 38:30 te su, u ne tako lakoj utakmici pokazali još jednom da na njih valja ozbiljno ‘računati’ u budućnosti.

Foto KK Poreč
Foto KK Poreč

Za dječake KK Poreč su nastupali: A. Ljubović, D. Ljubović, D. Gluhak, D. Komšić, N. Arizanović, M. Lazarević, A. Mehmedović, A. Mešić, M. Majkus, A. Mehmedović. Trener: I. Valić

Nakon dječaka, nastupili su juniori, a koji nisu bili u punom sastavu, no dali su sve od sebe i pokazali da do kraja sezone od njih očekujemo još lijepe igre i pobjeda. Utakmica je završila u korist Cresana, 78:60.

Za juniore KK Poreč su nastupali: Bilić, Damjanović, Jurica, Pačarić, Pašić, Poretti, Udovičić, Žarković Trener: Z. Marčinko.

Foto KK Poreč - dječaci
Foto KK Poreč – dječaci

Nastupe porečkih ekipa ovog vikenda upotpunila je prezentacija novih dresova kluba. Nakon dužih priprema, Uprava kluba je odlučila obnoviti dresove svih ekipa, počevši od minića pa do juniora. Novim dresovima željelo se predstaviti klub i povezati ga s prepoznatljivim motivima Poreča. Naime, Uprava je odlučila izraditi unikatne i zaštićene dresove čiji dizajn pripada isključivo KK Poreč.

Novi dres kluba obilježava stilizirani mozaik po kojem je Poreč poznat i izvan istarskih okvira. Na taj se način želi širiti imidž grada kao grad mozaika. Klub često gostuje u Primorsko-goranskoj županiji u sklopu međužupanijske lige na kojoj sudjeluju kadeti i juniorI. Prepoznatljive boje i znakove Poreča moći će tako gledati gledatelji i ekipe u Sloveniji i Italiji, gdje klub često odlazi na turnire i prijateljske susrete. Ovom značajnom investicijom u kojoj su sudjelovali sponzori i dijelom sam klub, ekipe KK Poreča bit će opremljene za barem idućih pet godina. Uz plavu verziju dresa, nabavljena je i bijela, a dres krasi i logo kluba smješten s desne strane prsa. Sve ekipe kluba zajedno s roditeljima ostale su pozitivno iznenađene novim obilježjima, a Uprava se namjerava uskoro usmjeriti i na nabavku prigodnih torbi i trenirka, priopćeno je iz Košarkaškog kluba Poreč.

Foto Vlada RH

Od 1. travnja poskupljenja plina i struje, te smanjenje PDV-a – Donosimo sve detalje

lisice policija Ilustracija Pixabay

Recidivist bez vozačke – Uhićen i ostao bez automobila